Ptc és más munkáim fóruma

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share | 

Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3
SzerzőÜzenet
xanila

Hozzászólások száma: 12

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Vas. Jan. 01, 2012 10:30 am

The seminar was a success, although we received a massive disruption and destruction of our equipments worth thousands of dollars. Ralf was attacked but the injury he sustained was minor. It was unfortunate that some people who were not even members or investors with GloInvest.Net will want to prevent us from holding this seminar. GloInvest has never scammed or stolen $1 from anyone. All the companies listed are owned by different people and organizations and not by the management of GloInvest.Net. If in describing a particular company, the words used sound similar to another business in the same field, that is as far as the similarity goes. In an attempt to describe Yahoo, Gmail or Hotmail, the worlds "send and receive emails for free" might be used. But Yahoo, Gmail or Hotmail cannot claim ownership by those description.

In any case, we will say the seminar was still a success because it gave many investors the opportunity to be present and hear directly from both company owners and the GloInvest management. We had in attendance, people from all over the world, USA, England, Nigeria, Pakistan, India, South Africa, Germany, New Zealand, France, etc., and off course from Australia.

Megtamadtak/bantalmaztak az egyik szervezot... nem semmi.Sok primitiv ember van meg a vilagban. x
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
xanila

Hozzászólások száma: 12

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Hétf. Jan. 02, 2012 2:53 pm

Frederick Johnston @ 6:26 am #

Hi,
Thanks for bringing this information. I am from USA and just came back from Australia after visiting two businesses on GloInvest.Net that I invested on. I was introduced to the managers of these businesses at the premises and i was taken around with good reception from staff of the businesses. And I was able to confirm my shares certificate at the offices.

Please let me know, are you associated with Uinvest and why haven’t you visited any of these businesses. Please let us not tarnish an image that shouldn’t be tarnished. When GloInvest had problem with AlertPay everything was clearly stated and I was paid through Liberty Reserve. I also invested through PayPal and my contact with PayPal shows that this company has been in existence since 2001. I can understand why you feel GloInvest might over shine Uinvest, but competition is good to create good quality of service. Please ask to visit these businesses on tour and ask all your questions both directly to the management and at the premises of the companies you invest in.

egy reszlet a netrol.Gondolom a nagyjat ertitek.Ez a ceg menni fog meg 1 darabig.Sok sikert mindenkinek! x Laughing
Admin
Admin

Hozzászólások száma: 99

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Szer. Jan. 04, 2012 9:28 am

a tegnapi kifizumat is rendben megkaptam,bizonylatok között megtaláljátok,bye,jennys
tustinta

Hozzászólások száma: 3

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Szer. Jan. 04, 2012 6:50 pm

Na most van baj...24 órája semmi és sok helyen fikázzák a "céget".kár,kár,kár
Admin
Admin

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Csüt. Jan. 05, 2012 8:30 am

szerintem azért még ne mondjunk le róla,én is most kértem ki a tegnapi és a mai pénzemet,amint megtudok valamit,úgyis kiírom,kitartás,sziasztok,Jennys
Admin
Admin

TémanyitásTéma: talán lesz valami még   Hétf. Jan. 16, 2012 4:59 pm

talán-talán alakul valami még ezen az oldalon,ma jött megint üzi tőlük,írtam is rögtön vissza rá és megkérdeztem,hogy mi lesz a bent lévő kikérésekkel valamint,hogy az eddig megvásárolt részvényeink remélem nem fognak majd eltűnni az átszervezés során?
remélem fognak válaszolni,amint megtudok valamit,rögtön megírom,sziasztok,Jennys
Ui:ma rendesen hozzáírták a napi hozamomat,mert a napokban ez sem történt meg minden nap,sajnos....
Admin
Admin

TémanyitásTéma: valami alakul....   Csüt. Jan. 26, 2012 8:41 am

ma belépve a gloinvest weboldalára,azt láttam,hogy az 5,7,9,10,12,16-ai kikérések átváltottak a Pending-ről,Paid-re,és mellette ott van az Alertpay tranzakciós száma
sajnos az Alertpay számlámon még nem jelent meg ez az összeg,talán majd később,mivel Mass Pay fizetés van náluk,gondolom most írják össze a listát,és csak a végén küldik el,egyszerre 5000 darabot lehet,ha jól tudom a Mass Payen utalni
5-én volt egy PM-es kikérésem is,de mivel kevesebb volt,mint 1 dollár,ez még várakozik,
16-a óta nem írták jóvá a napi hozamokat,és előtte sem minden nap,remélem ezt utólag még beírják....
mert elég nagy kiesés lenne a számomra is,de ha hosszútávon ezentúl rendesen működnek,akkor talán....Azt is láttam,hogy az új vásárlásoknál már nem hozza fel az Alertpay-t,csak a LR,PM a kis összegeknél,250 dolcsi felett a PP és 300 dolcsi felett a Western Union-t,
talán az Alertpay-el megint gondok vannak?
ez már többször előfordult,más cégeknél is,gondoljatok csak arra,hogy már milyen régóta nem engedi az Alertpay sem a Visa,sem a Mastercard hitelkártyákról a vásárlást,nekem mindig csak az American Expressz-t dobja be....
amint megtudok valamit,bármit azonnal kiírom ide,további sok sikert mindenkinek,azt hiszem a mai hazai és világi helyzetben ez mindenkire ráfér,bye,Jennys
Admin
Admin

TémanyitásTéma: ezt most kaptam tőlük,sajnos pénz még nem jött!!!!   Csüt. Jan. 26, 2012 9:28 am

Dear zita proity,

Subject: Resumption of Payments

We are glad to inform you that as we approach the relaunch of GloInvest.Net, we are resuming payments.

These are difficult times, but gradually everything will be done and cleared in a few days.

We are committed to ensuring that we maintain a good name.

Have a lovely day.

Best Regards.

Admin

GloInvest.Net
http://www.gloinvest.net/
Your referral url: http://www.gloinvest.net/?ref=2850
Date: Thursday, January 26, 2012

Admin
Admin

TémanyitásTéma: Re: Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!   Csüt. Jan. 26, 2012 10:28 am

Közben észrevettem az oldalon,hogy 2012.Február 16-ig nem lehet a saját részvényeinket piacra dobni,ez talán azt jelenti,hogy addigra készen lesz az új oldal?
Na majd meglátjuk,szerintem már az is haladás,hogy legalább történik valami az oldalon....
Még jelentkezem,bye,Jennys

Glo Invest-5$ Minimum Invest-A Biztos Befektetés!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 3 oldalUgrás a köv. oldalra: : Previous  1, 2, 3